Launch 2019: Fotografie|Film

Van 6 juli tot en met woensdag 10 juli tonen de afstudeerders van AKV|St.Joost uit Breda hun examenwerk tijdens Launch 2019 . Hieronder een overzicht van de activiteiten die rondom de Graduation Show van Fotografie & Film plaatsvinden. In opmaat naar het afstuderen, wordt deze pagina geupdate met interviews en publicaties. 

Launch 2019: Graduation Show Fotografie|Film AKV|St.Joost

Zaterdag 6 juli  t/m woensdag 10 juli van 11.00-18.00 uur, met avondopenstelling tot 21.00 uur op dinsdag 9 juli aan de Beukenlaan 1, Breda.

Film: Eigenheimers

Eigenheimers: eigenzinnig - individualistisch - vernieuwend - experimenteel
Kom langs!

Launch 2019 - Fotografie|Film - Breda

Fotografie: The Club

Makers: Karlijn van Beurden, Aline Eikelboom, Master Gun Intree, Barbara Geerlings, Dees Hubbard, Fleur Jakobs, Isa de Jong, Fenna Kwakernaak, Dana Ruijs, Lotte Schrander, Larice Schuurbiers, Jip Van Tatenhove. 

Launch 2019 - Fotografie|Film - Breda

IN DE MEDIA

Sander Houwaart bij Grensgeluiden

'Het Perfecte Leven' is de titel van de documentaire die Sander Houwaart, student Film, als eindexamenwerk heeft gemaakt. In een interview met Radioprogramma Grensgeluiden vertelt Sander over zijn achtergrond, zijn studie en het thema van zijn eindexamenwerk. 
Foto: Master Gun Intree

Larice Schuurbiers

Larice Schuurbiers Fotografie 2019
Previous Next

De zwarte vrouw wordt nog vaak (on)bewust als boze vrouw neergezet. De zwarte man als heel masculien of (toekomstig) crimineel. Waardoor stereotyperingen in stand worden gehouden. Toch is racisme en discriminatie in Nederland vaak onzichtbaar, waardoor het lijkt alsof het niet voorkomt. Dus ‘is het er niet’, constateert Kunststudent Larice Schuurbiers. Met haar portretten gaat ze verder in het aansnijden van discriminatie en racisme: intersectionaliteit, ook wel kruisdenken. (bron Punt). Lees meer in Punt Magazine.