Launch 2019: Grafisch|Ruimtelijk Ontwerp

Van 6 juli tot en met woensdag 10 juli tonen de afstudeerders van AKV|St.Joost uit Breda en 's‑Hertogenbosch hun examenwerk tijdens Launch 2019. Hieronder een overzicht van de activiteiten die rondom de Graduation Show van Grafisch|Ruimtelijk Ontwerp plaatsvinden. In opmaat naar het afstuderen, wordt deze pagina geupdate met interviews en publicaties. 

Launch 2019: Graduation Show Grafisch|Ruimtelijk Ontwerp AKV|St.Joost

Zaterdag 6 juli t/m woensdag 10 juli van 11.00-18.00 uur, met avondopenstelling tot 21.00 uur op maandag 8 juli aan de Paralleweg 21, 's-Hertogenbosch en dinsdag 9 juli aan de Beukenlaan 1, Breda.

Grafisch|Ruimtelijk Ontwerp

De afgelopen jaren bestonden uit schetsen, maken, ontwerpen, testen, vormgeven, vallen, opstaan, maar vooral ook heel veel lachen.
Samen hebben wij, naast onze persoonlijke projecten, heel hard gewerkt om een expositie te ontwerpen waarin al onze ervaringen en creaties samenkomen. Dat willen wij graag met jullie delen.

Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken, maar vooral ook om samen met ons te vieren!

Launch 2019 - Grafisch|Ruimtelijk Ontwerp Breda

IN DE MEDIA

Meyrem Altuntepe 'Kleine moeite'

Meyrem Altuntepe 'kleine moeite' Grafisch|Ruimtelijk Ontwerp 2019
Previous Next

Als kind vertalen voor je ouders: een 'kleine moeite'. In Nederland vertalen dagelijks veel kinderen voor hun ouders, familie of kennissen omdat zij de taal niet goed beheersen, slechthorend zijn of laaggeletterd zijn. Deze kinderen zijn erg waardevol voor onze maatschappij, zij openen deuren en verbinden werelden. In haar video-installatie beleven kijkers de ervaringen van de kinderen hoe ze omgaan met verantwoordelijkheden. Om deze kinderen erkenning te geven voor wat zij doen heeft Meyrem een symbolische onderscheiding ontworpen, tijdens de expositie vindt er een uitreiking voor deze onderscheidingen plaats. Lees meer over het project van Meyrem in Punt magazine

Hannah Janssen - Solace

Een ruimte maakt nog geen thuis. Het thuisgevoel zit in het geheel van spullen, ruimtes en personen. Maar veel meer nog in herinneringen die je daar hebt beleefd. Speciale momenten met dierbaren, die ervoor zorgen dat we ons thuis voelen. Momenten die als eerbetoon een bos bloemen verdienen. Na het verwelken van de bloemen blijft er normaal gesproken alleen de herinnering aan het moment over. Het onderzoek Solace laat zien dat die gedachte toch fysiek kan blijven. (bron: FB pagina GRO Launch 2019)