Studies

Al meer dan 200 jaar dé kunstacademie voor hoogstaand kunstonderwijs met een sterke persoonlijke benadering. Maak kennis met de studies van St. Joost School of Art & Design in Breda en ‘s-Hertogenbosch.

Bachelor
Breda
Den Bosch

Art & Research

Ben je nieuwsgierig en droom je van een eigenzinnige plek in de kunstwereld of daarbuiten? Bijvoorbeeld door werk te maken in de vorm van performance, schilderkunst, een installatie, interventie of interactie? Wil je iets betekenen voor de wereld en daarbij uitstijgen boven de waan van de dag? Denk je in beelden en heb je plezier in het maken? Dan is de studie Art & Research iets voor jou!

Bachelor
Breda
Den Bosch

New Design & Attitudes

Je maakt kennis met diverse ontwerp- en vormgevingsdisciplines. In deze studie onderzoek je vooral door te doen en te maken: schetsen, materiaalonderzoek, maquettes en prototypes die leiden naar sterke ontwerpen. Je ontdekt jouw eigen ontwerphouding door verschillende praktijken te bestuderen en uit te proberen. Je gaat daarbij gebruik maken van de veelzijdige werkplaatsen en faciliteiten.

Bachelor
Breda
Den Bosch

Illustrated & Animated Storytelling

In de studie Illustrated & Animated Storytelling leer je hoe je een verhaal in beelden vertelt op een manier die aankomt bij het publiek. Een eigen handschrift (signatuur), visie, de drive om iets te willen vertellen in beelden, nieuwsgierigheid en een grote verbeeldingskracht zijn essentieel om binnen de beroepspraktijk op te vallen, opdrachten te bemachtigen en uit te voeren. 

Bachelor
Breda

Photography, Film & the Digital

In onze studie Photography, Film & the Digital draait het om het vertellen van verhalen. Alleen bij St. Joost School of Art & Design Breda maak je binnen één studie kennis met zowel fotograferen als filmen! Met de inzet van digitale media zijn er bovendien veel meer mogelijkheden om fotografie en film te combineren. Ontdek ze allemaal!

Vooropleiding
Breda
Den Bosch

New Creators

Ga in op vraagstukken voor jou, je omgeving en de maatschappij.