Werkplaatsen, studio's en labs

We create

Bij St. Joost School of Art & Design krijg je alle vrijheid om te maken en te bepalen wat je uit je studie haalt. Op onze kunstacademie beschikt over een grote hoeveelheid werkplekken, waar je regelmatig tot acht uur ’s avonds gebruik van kunt maken.

Je hebt toegang tot de nieuwste technologie en technieken in onze techlabs, studio’s en werkplaatsen. Je ontwikkelt hier skills, leert met verschillende materialen werken, doet onderzoek en bent vooral veel aan het maken. Onze experts leren je de skills om deze technologie en technieken toe te passen en er is volop apparatuur aanwezig om mee te experimenteren.

De kapel in Breda: mediatheek, studie- en expositieruimte
Previous Next

Werkplaatsen in Breda en 's Hertogenbosch

De mogelijkheden zijn oneindig groot, van augmented en virtual reality tot aan keramiek en nieuwe bio-based materialen voor een duurzame wereld. Zowel in Breda als in ’s-Hertogenbosch heeft de academie diverse werkplaatsen, studio’s en techlabs. Op beide locaties vind je in de mediatheek een grote collectie kunst- en designboeken, databases en andere naslagwerken.

Breda

In Breda vind je een hout, gips en klei, metaal, print, zeefdruk en een grafiek, werkplaats, een: drukkerij, een techlab en een AV-media uitleen.

’s-Hertogenbosch

In ’s-Hertogenbosch is er een hout, metaal, print, zeefdruk, grafiek, keramiek en kunststof werkplaats: een techlab en een AV-media uitleen.