Open dagen

Ontdek St. Joost

Er zijn meerdere momenten waarop je kennis kunt maken met St. Joost School of Art & Design in Breda en Den Bosch. En wij zijn ook benieuwd naar jou! Dit doe je door de Open dagen te bezoeken op onze locatie, maar ook online. Gedurende het schooljaar zijn er momenten waarop onze community van studenten, docenten, oud studenten en medewerkers klaar staan om jou te ontvangen. Zij staan klaar om je alles te vertellen over studeren op St. Joost, de verschillende studies waarvoor je je kunt aanmelden en beantwoorden al jouw vragen. Zien we je snel?

 

Ga naar de data in de agenda, hier rechts, en meld je aan voor de Open dagen, dit kan vanaf een paar weken voorafgaand.

Ontdek de studies op de Online open avonden

  • Vanaf volgend studiejaar zijn er weer Online open avonden

Bezoek de academie op de Open dag

  • Vanaf volgend studiejaar zijn er weer open dagen

Hoe oriënteer jij je bij St. Joost?

Wij vinden het net als jij belangrijk dat je de juiste studiekeuze maakt. Volg bijvoorbeeld eerst een online open avond waarbij docenten, studenten en oud studenten je binnen een uur alles vertellen over de studies op St. Joost. Je leert wat je met de studies kunt worden, welke vakken je krijgt en je hebt natuurlijk de mogelijkheid om al je vragen te stellen.

 

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor de Open dag waar je sfeer kunt proeven, de community kunt ontmoeten en al je vragen kunt stellen over de toelating. Wil je liever eerst naar de Open dag om te kijken of studeren op St. Joost bij je past en je daarna verdiepen in de studie? Geen probleem! Je kunt zelf kiezen wat jij het fijnst vindt.

New Creators

De kunstacademie is voor veel jonge makers een heel nieuwe wereld. Bij New Creators kun je kennismaken met die wereld en het plezier van maken beleven. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor creatieve jongeren vanaf 15 jaar en helpt je bij het kiezen van de juiste opleiding. New Creators is een community van beeldmakers die samen willen leren en groeien. Onder professionele begeleiding maak, experimenteer, ontdek en bouw je aan je portfolio.

Lees meer over New Creators Lees meer over New Creators