Open Days 24 - 25 Mrt 2021: come & meet us!

...

Fijn dat je ons wilt ontmoeten! Bij St. Joost School of Art & Design vormen jouw talent en dromen de basis van het onderwijs. Al meer dan 200 jaar is St. Joost dé kunstacademie voor hoogstaand kunstonderwijs met een sterke persoonlijke benadering. Er zijn meerdere momenten waarop je kennis met ons kunt maken en wij met jou. Op deze pagina vind je alle events en mogelijkheden!

 

Woensdag 24 maart

Algemene studiepresentatie

19.00 uur - 19.45 uur

In deze presentatie maak je kennis met de kunstacademie en de studies Art & Research, New Design & Attitudes, Illustrated & Animated Storytelling en Photography, Film & the Digital. Ontmoet studenten en docenten en stel al je vragen.

 

Webinar voor ouders

20.00 uur- 21.00 uur

Hoe is het om te studeren aan een kunstacademie? Welke skills leren we de studenten? Hoe zit het onderwijs in elkaar en wat is het beroepsperspectief? In deze presentatie vertellen we over ons onderwijs, de begeleiding die we bieden en het werkveld waarin onze studenten terecht komen.

Open Days November 2021

Docenten, studenten en oud-studenten vertellen op 2-3-4-13 november over de studies en hoe het is om aan St. Joost School of Art & Design te studeren.

Schrijf je nu in

Donderdag 25 maart

Artist & Student Talks

19.00 uur – 20.30 uur

Maak kennis met studenten en oud-studenten van St. Joost. In korte talks geven de kunstenaars en designers een kijkje in hun ervaringen bij de kunstacademie en met de projecten/thema’s waar ze nu mee bezig zijn. Een inspirerend programma waar je ook vragen kunt stellen over de vier Bachelor studies.  

 

Portfolio en toelating tips

20.30 uur – 21.00 uur

In deze presentatie geven we je tips voor het samenstellen van een goed portfolio en vertellen we hoe het online toelatingsgesprek in zijn werk gaat. Na deze sessie weet je precies wat je te wachten staat als je toelating doet bij St. Joost!

...
© St. Joost
© Debbie Schoone
© St. Joost

Open Days: rondleiding op locatie

Wil je graag de sfeer proeven op locatie? We organiseren in november en december 2020 rondleidingen op een vaste dag in de week. Samen met je ouder/begeleider loop je onder begeleiding van een student in een kleine groep door het gebouw om sfeer te proeven, de faciliteiten te zien en vragen te stellen. 

Tip: om de beste indruk te krijgen volg je eerst een Online Open Avond op 10 of 12 november en daarna een rondleiding op locatie. Binnenkort maken we het programma bekend. Schrijf je in via onderstaand formulier dan sturen we je een berichtje wanneer het mogelijk is om je hiervoor aan te melden.

Schrijf je in voor een rondleiding

Portfolio review online

Het hele jaar door bieden we je de gelegenheid om eenmalig je portfolio in te sturen voor een review. Zo coachen we je online. De leden van de commissie bekijken je werk, geven je tips en tricks om een nóg beter portfolio te krijgen. We raden je aan je portfolio in een vroeg stadium in te sturen, zodat je nog tijd hebt om het, waar nodig, aan te passen. 

Let op: je mag één keer je portfolio voor tips aanbieden aan de commissie van St. Joost School of Art & Design.

Portfolio review aanvragen

© St. Joost
© St. Joost

Proefstuderen

Heb je onze online open avonden bezocht? En twijfel je nog over je studiekeuze? Dan is proefstuderen dé manier om je verder te verdiepen in de studie die jij interessant vindt. Vanwege het coronavirus bieden we het proefstuderen online aan. 

Ervaar in een online presentatie of workshop wat studeren aan onze academie in Breda en 's-Hertogenbosch inhoudt. Ook hoor je meer over de studie van jouw interesse. Onze studenten vertellen je waarom ze voor St. Joost School of Art & Design hebben gekozen. Wij beantwoorden met plezier de vragen die je nog hebt, zodat je een goede studiekeuze kunt maken. Meld je aan voor proefstuderen in december 2020 (exacte datum volgt).

Ik wil graag proefstuderen

Volg St. Joost op de socials

Via social media volg je St. Joost School of Art & Design, ook daar krijg je een goede indruk van de academie en de studies.

Via Instagram geven we onder andere Live Q&A’s en Live Tours en via Facebook krijg je een inkijkje in de academie, hoe de studenten werken en (digitaal) onderwijs krijgen.

Op ons Youtube kanaal staan video’s over onze studenten en ons onderwijs.