NEW CREATORS: inschrijvingen geopend

Meld je aan voor NEW CREATORS: voor beeldmakers

St. Joost School of Art & Design start met NEW CREATORS: een cursusaanbod voor beeldmakers die onder begeleiding van onze docenten, oud-studenten en werkplaatsmeesters aan de slag willen gaan met hun passie én portfolio!

Je kunt je eigen programma samenstellen
De kunstacademie is voor veel jonge makers een heel nieuwe wereld. In NEW CREATORS kun je kennismaken met die wereld en het plezier van maken beleven. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor creatieve jongeren die in het voorlaatste of laatste jaar van MBO, HAVO of VWO zitten én helpt je bij het kiezen van de juiste opleiding. NEW CREATORS is een community van beeldmakers die samen willen leren en groeien. 

Studio Art & Design
Op zaterdag 12 maart start de tweede Studio Art & Design. Deze cursus is breed én verkennend: alle bachelor-studierichtingen komen aan bod en je krijgt de kans om veel te maken en experimenteren onder begeleiding. Studio Art & Design duurt 6 zaterdagen en kost 295 euro. 

Studio ART, Studio NDA, Studio IAS, Studio PFD
We hebben ook voor iedere bacheloropleiding een eigen Studio: waar de focus ligt op beeld maken in dat specifieke vakgebied. Wil je gericht ervaren welke studie bij jou past? Kies dan voor één (of meer) van deze cursussen, start eind januari en begin februari. Je gaat in 3 online workshops (op een doordeweekse avond) aan de slag onder begeleiding van onze vakdocenten en sluit de Studio af met een cursusdag op onze academie (zaterdag). Prijs: 95 euro per studio. 

Kun jij ook niet wachten om al te beginnen met je studie? Dan is NEW CREATORS voor jou de juiste uitdaging! Meld je aan via deze link.

...