Live Art Festival Breda: waar kunst tot leven komt

Live Art Festival Breda, dat is kijken voorbij de horizon. Na twee succesvolle edities in 2017 en 2018 keert het festival deze zomer terug. In het weekend van 30 augustus tot en met 1 september 2019 wordt het grenzeloze Havenkwartier opnieuw omgetoverd tot bruisende ontmoetingsplek.

Verschillende kunstvormen komen er letterlijk tot leven. Proef drie dagen lang in intieme setting van theater, dans, muziek, film, installaties en exposities. De voorstellingen en performances vinden plaats in de loodsen op het industriële KlaversJansen terrein in de Belcrum. Kijk voor het volledige programma en tickets op www.labreda.nl.

AKV|St.Joost

Heimelrijk

Onder de wortels van een boom, in een gangetje tussen de struiken, door de kier van een bijna gesloten deur… Het vreemde lacht ons overal toe, vanuit de gaatjes in onze werkelijkheid. Daar waar we de controle verliezen en waar we altijd blijven gissen.

Hemelrijk

Dit werk is de vervreemding in de overtreffende trap. Wat begint als een mild uitstapje, ontaardt in het absurde. Geef je over aan de ervaring en laat je meevoeren, laat deze  ervaring je inspireren en verwonderen.

door: Jim van den Heuvel, Daan Mulder, Daar Brouwers, Wanda Tiersma, Manon Jeuken

vrijdag 30 augustus / zaterdag 31 augustus / zondag 1 september performance (doorlopend)