Art & Research Den Bosch topopleiding Keuzegids 2022

Avans is voor de tiende keer in 12 jaar nummer 1 in de ranglijst van beste grote hogescholen in de Keuzegids hbo 2022. Een prestatie van formaat, zeker in coronatijd, vindt bestuursvoorzitter Philippe Raets. “Een groot compliment van onze studenten.”
St. Joost School of Art & Design is de kunstacademie van Avans Hogeschool en onze studie Art & Research heeft het kwaliteitszegel 'topopleiding' gekregen. 

Onze studie Art & Research Den Bosch voert de ranglijst van opleidingen autonoom beeldende kunst aan. Dezelfde studie in Breda staat op plek 3. 
Vormgeving in Breda staat op plek 2 van de lijst design-opleidingen: onder deze categorie vallen onze studies New Design & Attitudes, Illustrated & Animated Storytelling en Photography, Film & the Digital. 

Over de keuzegids hbo
De Keuzegids hbo is een onafhankelijke gids die de kwaliteit van alle opleidingen beoordeelt en vergelijkt. Het doel van de Keuzegids is relevante informatie verstrekken aan studiekiezers, waarmee ze tot afgewogen keuzes komen. Zie ook Keuzegids.nl.  

Afstudeerwerk Art & Research (Beeldende Kunst) St. Joost Den Bosch