Graduation Shows BA + MA 2021

Met trots presenteert St. Joost School of Art & Design de Graduation Shows 2021: NOW SHOW > NEW SHOW (BA) en LIVE ALONE, DIE TOGETHER (MA).

Vanaf 7 juli is het eindexamenwerk te zien van een nieuwe lichting kunstenaars en vormgevers van onze bachelor en master programma's. Van 7-11 juli waren er diverse digitale presentaties, installaties, performances, video’s en artist talks via de online platforms en een selectie van het werk was te bezoeken op onze locaties.

Benieuwd naar de Class of 2021? Bekijk nu alle afstudeerwerken via onderstaande platforms:

Lees verder voor een volledige terugblik van de Graduation Show.

...
...

Now Show > New Show

Het werk van onze jong en getalenteerde afstudeerders van onze bachelor programma's is te zien op het platform: nowshow.nl. Gedurende een jaar vol met verrassingen en onverwachte wendingen hebben zij deze bijzondere periode op een enthousiaste en creatieve manier afgesloten.

De afstudeerders hebben goed nagedacht over de vertaling van hun werk naar het platform, waardoor het voor bezoekers extra interessant is om het werk te bekijken én te connecten. Laat je inspireren door al het moois wat er te zien is op nowshow.nl.

...

Online events terugkijken
Al dit harde werken heeft geleid tot een mooie presentatie van de Class of 2021 en een uitgebreid online programma. Het programma bestond uit optredens, de filmevenementen, artist talks en meer. Heb je een online event gemist? Je kunt alles terugkijken via deze link

...

St. Joost Awards

...

Now Show > New Show fotogalerie
We kijken terug op een geslaagde Now Show editie. Ga via deze link naar het volledige foto verslag van het online programma en de exposities op onze locaties in Breda en Den Bosch.

LIVE ALONE, DIE TOGETHER

Ook de graduates van Master Institute of Visual Cultures presenteerden hun projecten. Alle afstudeerders zijn te bewonderen op het platform: thecurrent.is. Hier kunnen bezoekers de 2-jarige artistieke reis van onderzoek tot praktijk ervaren en bekijken die de studenten hebben afgelegd.

.."Als we denken aan de voortdurende en emotioneel beladen discussies of deze show online of offline kan plaatsvinden, en de voortdurende verandering van plannen, annuleringen en frustraties in ons dagelijks leven op letterlijk elk vlak, is het eerste woord dat in me opkomt onzekerheid. Deze plaats van onzekerheid, van 'gevaarlijke kans om te vallen of in te storten' markeert onze tentoonstelling getiteld LIVE ALONE, DIE TOGETHER."...

...

Live events terugkijken
Naast het platform zijn er in de week van 7-11 juli ook diverse artist talks geweest. Het programma en het terugkijken van deze streams kan via deze link.

...
...