Graduation Shows van St. Joost School of Art & Design

Met trots presenteert St.Joost School of Art & Design de Graduation Shows NOW SHOW en INSIDE OUT. Laat je verrassen, verwonderen en inspireren door een gevarieerd programma van exposities en events op fysieke locaties in Breda, Den Bosch én digitale presentaties, installaties, performances, video’s en artist talks via de 24/7 online platforms.

Mis het niet en maak kennis met de kunstenaars en ontwerpers van de toekomst en hun werk via één van de (live) events of via de digitale platforms.

 

Graduation Show Bachelorstudents St. Joost School of Art & Design
Previous Next

 

Van No Show naar Now Show 

“De trots en passie is voelbaar onder onze geslaagde bachelors en masters. Door Corona leek een Graduation Show niet haalbaar en juist dan maken onze studenten met creativiteit en veerkracht het verschil. We zijn in korte tijd online en van een NO Show naar een NOW Show gegaan.”, aldus René Bosma, directeur St.Joost School of Art & Design. ‘’Juist in deze tijd is er veel behoefte aan mensen die vanuit een ander perspectief dingen aanpakken, benoemen en bekijken. Dat laat een nieuwe lichting kunstenaars en ontwerpers online en op locaties zien. Het indrukwekkende programma wordt georganiseerd in nauwe samenwerkingen met culturele partners. Dat resulteert in een groots podium voor onze afstudeerders in de wereld van nu.”

NowShow: 7 - 16 oktober

MA Graduation Show 2020

Join us! Professionals, ondernemers, beleidsmakers, onderzoekers, kunstliefhebbers, studenten, alumni en andere geïnteresseerden. Jullie zijn van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de NowShow van 7-16 oktober. 24/7 online via nowshow.nl en op diverse locaties in Breda en 's-Hertogenbosch. 

Het werk van de studenten en het programma is te bekijken via nowshow.nl.

NOW SHOW wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Backer en Rueb, BredaPhoto, Citymarketing Breda, De Nieuwe Kunstruimte, Electron|MotMot Gallery, Galerie Mieke van Schaijk, Gemeente Breda, Gemeente `s-Hertogenbosch, Graphic Matters, HeyHeydeHaas, IMG Lab, (Im)possible bodies, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Het Noord-Brabants Museum, Kunstruimte de Melkfabriek, Kunstvitrines op Station Breda, Nieuwe Veste, Playgrounds, Pluc Plaatsman, SDK, Sizzer, Social Label, Stedelijk Museum Breda, Stokvishallen, Theater Artemis, Van GoghHuis, Verkadefabriek, Werkwarenhuis, Willem Twee Kunstruimte. Bekijk het volledige programma op: nowshow.nl. 

7 oktober om 20.00 uur zien we je graag tijdens de online opening via nowshow.nl (live stream start daar automatisch) 

Inside Out: 17-25 oktober 

Van 17-25 oktober 2020 presenteren de geslaagden van het Master Institute of Visual Cultures (MIVC) hun werk en onderzoek via het online platform thecurrent.is . De digitale expositie laat een diversiteit aan werk zien, zoals digitale sculpturen, videos, artists’ books, livestream performances, real-time interacties en nog veel meer. We kijken ernaar uit jullie dan te zien.  

MA Graduation Show 2020

Meer informatie over het programma van INSIDE OUT vind je hieronder en op de website van MIVC. 

...