Terugblik Now Show > New Show 2021

De graduation show dit jaar stond voornamelijk in het teken van het digitaal presenteren van het werk via het platform: nowshow.nl. Het werk van alle afstudeerders blijft beschikbaar om nog eens rustig doorheen te lopen.

Het was nog even spannend of we deze graduation show ook op locatie konden gaan exposeren dit jaar. De laatste maand is alles op alles gezet zodat er een selectie afstudeerders toch hun werk konden laten zien. En met succes, zoals de foto recap hieronder laat zien. Daarnaast zijn er per studie online events geweest, waar diverse afstudeerders en professionals uit het werkveld met elkaar in gesprek gingen. Volg deze link om de streams terug te kijken.

Het werk op locatie gaat om een selectie afstudeerders:
- Bacheloropleidingen Design 
De drie bacheloropleidingen Design in zowel Den Bosch als Breda hebben de handen ineengeslagen om in Breda een groepspresentatie te organiseren waarin je het werk van een selectie studenten uit zowel Den Bosch als Bredase campussen te zien was.
- Bacheloropleiding Art & Research Breda
- De studenten van de bacheloropleiding Art & Research in Den Bosch hebben ervoor gekozen om hun werk te presenteren in hun ateliers aan de academie in Den Bosch. 

Foto credits: Lotte Schrander & Vivian Bax

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...