Alumni exposeren: In het Midden en Landkunst aan de Zuidwaterlinie

In Het Midden

In Het Midden brengt alumni van de opleiding Beeldende Kunst uit Breda en 's‑Hertogenbosch bijeen om van 9 t/m 18 mei 2017 een werkperiode aan te gaan in Temporary Art Centre (TAC) Eindhoven. Centraal staan experiment, ontwikkeling van en reflectie op het werk(proces). Aansluitend van 19 t/m 28 mei exposeren ze hun werk. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om het proces van dichtbij te bekijken en het gesprek met de kunstenaars aan te gaan.

Deelnemende kunstenaars

Zoe d'Hont, Joke Blom, Nina van de Ven, Roel Kruijer, Merel Stolker, Mirron Looijmans, Jorieke Rottier, Annemarie Slobbe, Jonathan Gaarthuis, Eva hoonhout, Charlotte Besuijen, Sjuul Joosen, Yana van Eekert, Eef Schoolmeesters, Romee van Oers, Fang Mij, Guido van Amelsfoort.

TAC
Vonderweg 1
5611 BK  Eindhoven

Officiele opening:
19 mei om 19.30 uur
Openingstijden:
donderdag en vrijdag vanaf 16.00 uur
Zaterdag en zondag vanaf 13.00 uur

Landkunst aan de Zuidwaterlinie

Dit jaar organiseert het bkkc in samenwerking met Staatsbosbeheer, Brabants Landschap en Erfgoed Brabant opnieuw een tijdelijke Landkunst expositie op een bijzondere plaats aan de Zuiderwaterlinie. Ditmaal staat het zuidelijk deel van natuurgebied Het Bossche Broek centraal. Negen jonge kunstenaars, oud-studenten AKV|St.Joost, maken speciaal voor deze locatie kunstwerken. Voor inspiratie putten ze uit de rijke geschiedenis van Het Bossche Broek en de Zuiderwaterlinie. Er is een wandelroute langs de negen kunstwerken. De kunstenaars vertellen je het verhaal achter het kunstwerk. De wandelroute is gratis te downloaden in de app brabant vertelt.
(bron: landkunst.nl)

Deelnemende kunstenaars

Maud van den Beuken, Thom Brand, Lotte Dirks, Sil Krol, Manuel Marengo de Swaaf, Jolanda van Nuenen, Laura Schippers, Martijn van Dalen en Josua Wechsler.

Wanneer:
18 mei t/m 16 juli, van zonsopgang tot zonsondergang Waar: het zuidelijk deel van het Bossche Broek, Dooibroek en Haanwijk, ten zuiden van de A2