'Showreal'- Expositie Research in Immersive Storytelling

Ervaringen kunnen een krachtig iets zijn: je zintuigen nemen beelden, geuren en geluiden op en uiteindelijk kan dit zich vertalen in fysieke reacties en emoties. Gecombineerd met storytelling kan dit nog krachtiger worden. In de minor Research in Immersive Storytelling ontdekten de studenten allerlei mogelijkheden om zintuigen te triggeren en verschillende media te gebruiken om een ​​verhaal te vertellen.  

Ze deelden meeslepende ervaringen: van een audiotour in Antwerpen tot een (onderwater) ervaring in Brussel. Studenten zetten experimenten op, met media zoals prestaties, VR, audio of visueel, om een breed scala aan meeslepende verhalen te laten zien.

Al deze inspanningen komen samen in de tentoonstelling 'Showreal'. Woorden zullen nooit recht doen aan de complete ervaring. Er is maar één manier om erachter te komen waar het echt over gaat: duik erin en ervaar het zelf. Je bent van harte welkom! 

Expositie Research in Immersive Storytelling AKV|St.Joost & Avans Hogeschool

SHOWREAL - Wordt onderdeel van de show

Wordt ondergedompeld in verhalen verteld via verschillende media; van audiovisuele installaties tot live-uitvoeringen, serieus tot grappige thema's. De expositie wordt gehouden in de kapel van AKV | St.Joost Breda 24 januari, 17:00 - 20:00 uur 25 januari, 13:00 - 18:00 uur