Cultuurnacht Breda 2018

Bring Your Own Beamer: een academieproject van Abdol Motavassel

Bring Your Own Beamer

Tijdens de Cultuurnacht Breda op vrijdag 16 januari 2018 vanaf 19.00uur vullen 22 kunstenaars, ontwerpers, filmmakers en animatoren van AKV|St.Joost Podium Bloos. Docent Abdol Motavassel haalde het internationale BYOB concept van internetkunstenaar Rafael Roozendaal naar de academie. Alles is geoorloofd, zolang er maar wordt geprojecteerd. Studenten toonden eerder met succes hun projecties tijdens de Cultuurnacht Breda en Kunstnacht Den Bosch. Reden temeer voor een nieuwe release van BYOB tijdens de Cultuurnacht Breda.

Cultuurnacht Breda 2018

De Cultuurnacht Breda 2018 heeft weer een uitgebreid programma, met meer dan 75 deelnemers, die in één avond, op 45 verschillende locaties, een uniek beeld geven van het culturele aanbod in Breda.

Er zijn verschillende manieren om je programma samen te stellen. Wil je puur dat ene programma van die bijzondere deelnemer zien? Hou je van een bepaald genre, of wil je gewoon zien wat het programma is op jouw favoriete locatie? Ook hebben we dit jaar weer het speciale kinderprogramma, de Kindercultuurnacht.

Ga voor meer informatie over het programma, locaties en kaartverkoop naar de website van de Cultuurnacht Breda.