Biobased pop-up store in Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom staat de eerste biobased pop-up store van Nederland. In de winkel Pop-Up & Grow zijn producten te zien van onder andere studenten en alumni van AKV|St.Joost.

Pop-up store met Biobased artikelen in Bergen op Zoom

Een kennismaking met biobased materiaal

Alle ontwerpen en producten zijn gemaakt van biobased materiaal. In de winkel worden presentaties gehouden en kunnen bezoekers kennismaken met biobased materialen. In Pop-Up & Grow zie je de mogelijkheden van biobased materiaal. Van een supermarktproduct zoals Stas koffie tot en met experimentele ontwerpen en producten: een surfboard met een binnenwerk van karton van het sportmerk Brunotti, design-meubels van stroplaat, een klok van paperfoam, de Be.e scooter met een frame versterkt met hennepvezel of een designschaal van olifantsgras.

Thomas Kanters

Artist-in-residence Thomas Kanters is de ontwerper van de Flaxed bicycle. Hij studeerde vorig jaar af bij AKV|St.Joost. Thomas is op de zaterdagen aanwezig om aan zijn nieuwste ontwerpen te werken.

De pop-up store is een initiatief van de gemeente Bergen op Zoom en een samenwerking met het Biopolymeer Applicatie Centrum van Avans Hogeschool en AKV|St.Joost.

Openingstijden

Pop-Up & Grow aan de Kortemeestraat in Bergen op Zoom is wekelijks open tot eind januari 2017. De openingstijden zijn op woensdagen van 12.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 12.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Ook tijdens alle koopzondagen gaan de deuren open.

Pop-up store met Biobased artikelen in Bergen op Zoom
Pop-up store met Biobased artikelen in Bergen op Zoom
Pop-up store met Biobased artikelen in Bergen op Zoom