AKV|St.Joost op de Dutch Design Week

Impact op de Dutch Design Week

Onder de naam IMPACT presenteren we ons ook dit jaar weer tijdens de Dutch Design Week van 21 t/m 29 oktober 2017 in het Temporary Art Centre (TAC) in Eindhoven. We selecteerden hiervoor 9 afstudeerwerken van alumni van de bacheloropleidingen:

Impact op DDW 2017

Collectief Rob en Robin (Grafisch Ontwerp), Ruben Vlijm (Fotografie), Emily Koo (Fotografie), Vivian Heyms (Illustratie), Vera IJzelenberg (Grafisch Ontwerp), Rick van Meel (Beeldende Kunst), Ilse van den Dungen (Beeldende Kunst), Sjoerd Geerts (Ruimtelijk Ontwerp), Bram Verbeek (Ruimtelijk Ontwerp). 

Hoe kunnen we genieten van de troost die geloof biedt, zonder een religie of een vorm aan te nemen? Mijn praktijk als kunstenaar bestaat veelal uit het bestuderen van theorie, en het uiteenzetten van mijn eigen manifest en filosofische overtuiging. De grootste vraag die ik mijzelf stel komt voort uit een persoonlijke verlangen naar vrij verstrekbare troost. Mijn studie centreert zich vooral richting onverstoorbaarheid, de rol van techniek en het overdragen van functie, en het verschil tussen geloven en verlangen. Dit komt voort uit mijn behoefte naar intimiteit zonder persoonlijk referentiekader en een fascinatie met de troostende werking van het actieve geloven.
Previous Next

De Dutch Design Week is het evenement op het gebied van vormgeving, innovatie en experiment dat je niet mag missen. Blik nu alvast vooruit op ddw.nl.