Aangepaste studienamen St. Joost School of Art & Design

Meebewegen met ontwikkelingen in de wereld

Onze studienamen zijn aangepast. Zo passen ze nog beter bij het onderwijs dat wij geven. Al onze studies zijn breed opgezet. Zo leer je niet één discipline, zoals fotografie of animatie, maar maak je kennis met verschillende disciplines, methodes, media, technieken en ga zo maar door. De kunst- en ontwerpwereld ontwikkelen zich namelijk in een razendsnel tempo en wij bewegen hier volop in mee. Daarom heten onze bachelorstudies voortaan:

Art & Research

New Design & Attitudes

Illustrated & Animated Storytelling

Photography, Film & the Digital

 

We care

Juist in deze tijd, waarin de veranderingen elkaar razendsnel opvolgen, is er veel behoefte aan mensen die vanuit een ander perspectief dingen aanpakken, benoemen en bekijken. Bij ons ontwikkel je jezelf tot kritische maker met een visie op de wereld om ons heen. En dat binnen een veilige en professionele omgeving waar je de kans krijgt te ontdekken wie je bent, als persoon en professional. De open sfeer op onze academie speelt een belangrijke rol in dit ontwikkelproces. We leren je onderzoeken, kritisch te kijken, experimenteren, verbeelden en maken. Bewust van de wereld om je heen.

We create

Binnen onze opleidingen krijg je alle vrijheid om te maken en te bepalen wat je uit je studie haalt. En de mogelijkheden zijn oneindig groot. Studeer je bij ons, dan bereiden we je goed voor op een beroep in de wereld van kunst, design en de creatieve industrie. Wij dagen je elke dag uit de positie in te nemen van iemand die denkt, maakt, durft en deelt. En wij begeleiden je daar intensief bij.

We connect

Wij geloven dat je verder komt door samen te werken. Dat doen we dan ook intensief met een uitgebreid regionaal, nationaal en internationaal netwerk van creatieve bedrijven, culturele instellingen, platforms, museumpartners en maatschappelijke ondernemingen. Ben je bij ons afgestudeerd, dan durf je je eigen carrière vorm te geven als veelzijdig ondernemer of professional in de creatieve industrie of de kunstwereld.

St. Joost School of Art & Design

Jouw talent en jouw dromen vormen de basis van het onderwijs bij St. Joost School of Art & Design in Breda en 's‑Hertogenbosch. Al meer dan 200 jaar dé kunstacademie voor hoogstaand kunstonderwijs met een sterke persoonlijke benadering. St. Joost School of Art & Design maakt onderdeel uit van Avans Hogeschool, al jaren de beste hogeschool van Nederland.