Jouw introductie bij St. Joost School of Art & Design

...

In augustus begint jouw opleiding bij St. Joost School of Art & Design. Je leest op deze pagina alle informatie over jouw studie over de periode tot aan de start. Maar houd ook je mailbox in de gaten, zodat je geen informatie mist van je studie. Je krijgt informatie over hoe je gaat kennismaken met je docenten en medestudenten tijdens de introductie, over het bestellen van je materialen en de belangrijke data die je niet moet vergeten.

Online introductie op 31 augustus

Je start op maandag 31 augustus om 10.00 uur met het online introductieprogramma. Vervolgens gaat het programma offline verder en eindigt op vrijdag 4 september in een online bijeenkomst. De details over de introductieweek volgen via mail. Dus houd je mailbox goed in de gaten!

Intro Festival @Home op donderdag 3 september 2020

Voor alle eerstejaars studenten van Avans Hogeschool is er op donderdag 3 september 2020 de eerste editie van het INTRO FESTIVAL @Home. Natuurlijk hopen we dat dit de enige keer is dat er een @home editie komt en dat we in 2021 gewoon weer op een festivalterrein staan... 

Via een livestream doe je mee aan een zeer interactieve avond bij jou thuis op de bank. Voetjes van de vloer dus met al je huisgenoten op 3 september (indien de richtlijnen dat tegen die tijd toelaten natuurlijk).

Gedurende een 3 uur durend avondprogramma zap je naar de diverse ‘stages’ waar de DJ’s hun sets ten gehore brengen. Naast muziek zijn er ook verrassende interactieve challenges waar je aan deel kunt nemen. Denk hierbij aan ludieke chatboxes met de studentenverenigingen, winacties waarbij je mooie prijzen kunt winnen, pubquizzen, etc. Op dit moment zijn we alles aan het uitzoeken maar dat het een leuke avond wordt dat is zeker!

Save the date

Zet meteen een cirkel om donderdag 3 september van 20.00 – 23.00 uur in je agenda, want dan is het tijd om in te schakelen op INTRO FESTIVAL @Home.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de organisatie van het INTRO FESTIVAL @Home via hbointro@avans.nl.

© Intro Festival