Het onderwijs

Cindy van Rees

Je krijgt in ieder geval tot en met januari 2021 hybride onderwijs. Dit betekent een goede mix van onderwijs op locatie en online onderwijs. Iedere student krijgt een eigen werkplek op school om praktijkopdrachten uit te voeren. De werkplaatsen voor de technische realisatie van je projecten zijn normaal geopend.

Zoveel mogelijk les op locatie

Het is belangrijk dat je als nieuwe student persoonlijk contact hebt met je medestudenten en docenten. Binnen de richtlijnen van de overheid zorgen we ervoor dat je zoveel mogelijk les krijgt op jouw St. Joost locatie. Dat geldt zeker voor praktijk- en vaardigheidslessen. Veiligheid staat altijd voorop.

Maandag 7 september start lessen

Na de introductieweek starten de lessen op 7 september. Lessen zijn zoveel mogelijk in hetzelfde lokaal, er zijn looproutes aangebracht en er wordt extra schoongemaakt. Om drukte tijdens het spitsuur in het OV te vermijden zijn je lesstijden hierop aangepast. Op de dagen dat je online les hebt, hoef je niet naar de academie te reizen. Op de dagen dat je offline les hebt, heb je een gevuld programma op de academie.

  • Online lessen en individuele workshops in de werkplaatsen zijn tussen 09.30 en 17.00 uur.
  • Offline lessen (= praktijklessen op de academie) zijn tussen 11.00 en 19.30 uur.

Er is voldoende pauze tussen de lesblokken. In de kantine kan je eten kopen of meegenomen eten verwarmen.