Come & meet us!

...

Fijn dat je ons wilt ontmoeten! Bij St. Joost School of Art & Design vormen jouw talent en dromen de basis van het onderwijs. Al meer dan 200 jaar is St. Joost School of Art & Design dé kunstacademie voor hoogstaand kunstonderwijs met een sterke persoonlijke benadering. Er zijn meerdere momenten waarop je kennis met ons kunt maken en wij met jou. Op deze pagina vind je alle events en mogelijkheden!

 

Open Days: online open avond

Op 2-3-4-13 november 2021 organiseren wij studiepresentaties tijdens onze online open avonden voor de studies Art & Research, New Design & Attitudes, Illustrated & Animated Storytelling en Photography, Film & the Digital

Schrijf je in voor de Open Days en kies de presentaties uit die je wilt bijwonen. 

Webinar voor ouders
Tijdens het webinar gaan we meer vertellen over het studeren aan een kunstacademie, beroepsperspectief en de ontwikkelingen binnen en buiten onze academie: in het onderwijs én in de samenleving.

Ga in het aanmeldformulier eerst naar de studie, daaronder staat het ouder webinar als inschrijfoptie. We organiseren 1 ouder-webinar voor alle studies gezamenlijk. 
Schrijf je in voor het webinar voor ouders

© St. Joost
© Debbie Schoone
© St. Joost

Open Days: rondleiding op locatie

Wil je graag de sfeer proeven op locatie? We organiseren rondleidingen op een vaste dag in de week. Samen met je ouder/begeleider loop je onder begeleiding van een student in een kleine groep door het gebouw om sfeer te proeven, de faciliteiten te zien en vragen te stellen. 

Via onderstaand formulier kun je je gegevens achterlaten, dan sturen we je een berichtje als het mogelijk is om je hiervoor aan te melden.

Schrijf je in voor een rondleiding

© St. Joost
© St. Joost

Proefstuderen

Heb je onze online open avonden bezocht? En twijfel je nog over je studiekeuze? Dan is proefstuderen dé manier om je verder te verdiepen in de studie die jij interessant vindt. Vanwege het coronavirus bieden we het proefstuderen online aan. 

Ervaar in een online presentatie of workshop wat studeren aan onze academie in Breda en 's-Hertogenbosch inhoudt. Ook hoor je meer over de studie van jouw interesse. Onze studenten vertellen je waarom ze voor St. Joost School of Art & Design hebben gekozen. Wij beantwoorden met plezier de vragen die je nog hebt, zodat je een goede studiekeuze kunt maken. Meld je aan voor proefstuderen (exacte datum volgt).

Ik wil graag proefstuderen

Volg St. Joost op de socials

Via social media volg je St. Joost School of Art & Design, ook daar krijg je een goede indruk van de academie en de studies.

Via Instagram geven we onder andere Live Q&A’s en Live Tours en via Facebook krijg je een inkijkje in de academie, hoe de studenten werken en (digitaal) onderwijs krijgen.

Op ons Youtube kanaal staan video’s over onze studenten en ons onderwijs.