Come & meet us!

...

Fijn dat je ons wilt ontmoeten! Bij St. Joost School of Art & Design vormen jouw talent en dromen de basis van het onderwijs. Al meer dan 200 jaar is St. Joost School of Art & Design dé kunstacademie voor hoogstaand kunstonderwijs met een sterke persoonlijke benadering. Er zijn meerdere momenten waarop je kennis met ons kunt maken en wij met jou. Op deze pagina vind je alle events en mogelijkheden!

 

Open Days oktober/november 2023

Online open avonden: 24 en 25 oktober
Tijdens de online open dagen op 24 en 25 oktober 2023 is er dagelijks een divers programma aan presentaties die waarin we alles vertellen over studeren op St. Joost, onze studies en vooropleidingen. Daarnaast heb je natuurlijk de kans om vragen te stellen aan onze community van studenten, oud-studenten en docenten. En nog beter: je kiest zelf welke presentaties je wilt volgen. 


Open dag op locatie: 4 november

Kom naar de open avond van 10:00 - 15:00. Ervaar op onze locatie de oneindige mogelijkheden van de kunstacademie. Je volgt een studierondleiding of de algemene presentatie over studeren op St. Joost. Daarna is er een divers keuzeprogramma met oa. een infosessie over de toelating tot een tour met de werkplaatsen. Onze docenten en studenten zijn er om al jouw vragen te beantwoorden in de Experience Zone. Zien wij je zaterdag 4 november?
 

...
...
...

Terugkijken Open Days 2022
Ben je benieuwd en wil je in 1x kort door de Open Dag lopen? Bekijk hieronder de open dagen van 2021-2022.

 

Proefstuderen en meelopen

Heb je onze online open avonden bezocht? En twijfel je nog over je studiekeuze? Dan is proefstuderen en/of meelopen dé manier om je verder te verdiepen in de studie die jij interessant vindt. Op dit moment zijn daar nog geen dagen voor gepland. Je kunt wel je alvast hier je gegevens achterlaten, dan houden wij je op de hoogte.

Ervaar in een online presentatie of workshop wat studeren aan onze academie in Breda en 's-Hertogenbosch inhoudt. Ook hoor je meer over de studie van jouw interesse. Onze studenten vertellen je waarom ze voor St. Joost School of Art & Design hebben gekozen. Wij beantwoorden met plezier de vragen die je nog hebt, zodat je een goede studiekeuze kunt maken. Meld je aan voor proefstuderen (exacte datum volgt).

AANMELDEN VOOR PROEFSTUDEREN OF MEELOPEN

Volg St. Joost op de socials

Via social media volg je St. Joost School of Art & Design, ook daar krijg je een goede indruk van de academie en de studies.

Via Instagram geven we onder andere Live Q&A’s en Live Tours en via Facebook krijg je een inkijkje in de academie, hoe de studenten werken en (digitaal) onderwijs krijgen.

Op ons Youtube kanaal staan video’s over onze studenten en ons onderwijs.