Hoe maak jij je studiekeuze?

Wij vinden het net als jij heel belangrijk dat je de juiste studiekeuze maakt. Het liefst ontvangen we je persoonlijk op de academie zodat je de sfeer kunt proeven, onze docenten en studenten kunt ontmoeten en onze geweldige werkplaatsen en ateliers kunt zien. Helaas is dit door de ontwikkelingen van het coronavirus op dit moment niet mogelijk. We willen je graag ook online zo goed mogelijk helpen. Start hier je oriëntatie en studiekeuze.

We vertellen je graag meer over onze studies

Je wilt een kunststudie doen en bent je nog aan het oriënteren. Of je twijfelt nog.  Hieronder zie je onze studies nog even op een rij. Wil je weten hoe studenten het studeren bij St. Joost School of Art & Design ervaren en welke mogelijkheden er na de studie bijvoorbeeld zijn? Bekijk de films van een aantal van oud-studenten die onlangs zijn afgestudeerd. 

Heb je nog vragen over je studiekeuze of andere dingen die je graag wilt weten? Laat je naam, achternaam, e-mail adres en telefoonummer bij ons achter en geef ook even aan welke vragen je hebt, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.  

Art & Research

Bekijk de studie-informatie over Art & Research (Beeldende Kunst)

Illustrated & Animated Storytelling

Bekijk de studie-informatie over Illustrated & Animated Storytelling (Illustratie|Animatie)

Photography, Film & the Digital

Bekijk de studie-informatie over Photography, Film & the Digital (Fotografie|Film)

New Design & Attitudes

Bekijk de studie-informatie over New Design & Attitudes (Grafisch|Ruimtelijk ontwerp)

Toelating en portfolio

We vinden het belangrijk dat jij de juiste studiekeuze maakt. En dat je bij ons op de kunstacademie op de juiste plek bent en ons onderwijs goed aansluit bij je doelstellingen en je kwaliteiten.

In de presentatie vertellen we je wat je moet doen voor de toelating en wat je van ons kunt verwachten.

Je ontvangt een uitnodiging voor een toelating nadat je je hebt aangemeld in Studielink. Tijdens de toelating nemen we uitgebreid de tijd om met je in gesprek te gaan over je motivaties en ambities, je werk en je artistiek talent.  Je doet een thuisopdracht en laat je portfolio zien. Normaal gesproken kom je voor de toelating een hele dag naar de academie, zodat je ook de sfeer en de samenwerking met andere studenten kunt ervaren. Vanwege de Coronacrisis is dit helaas nu niet mogelijk en doe je voorlopig de toelating online. Dat wil zeggen dat je de thuisopdracht en je portfolio instuurt en we via Skype met je in gesprek gaan. In de presentatie hieronder vertellen we je meer over onze online toelatingsprocedure. 

Bekijk ook de informatiepagina over de toelatingsprocedure

Vooropleidingen

Ben je in je (voor)laatste jaar van je studie en wil je weten hoe het voelt om te studeren aan de kunstacademie en beter zicht krijgen op jouw groeikansen en opleidingsmogelijkheden in de kunsten? Kom dan vijf of twintig zaterdag werken in de kunstacademie in een van onze vooropleidingen. Deze starten in oktober en november 2020.

Bekijk hier meer informatie over de vooropleidingsmogelijkheden en schrijf je in.

Proef de sfeer bij AKV|St.Joost

Helaas is het nog niet mogelijk om bij ons langs te komen om de sfeer te proeven. In de week van 2 november kun je deelnemen aan onze online open avonden. Ook gaan we rondleidingen op beide studielocaties organiseren, zodat je toch een kijkje kan komen nemen. Houd deze website dus goed in de gaten.

Het lesprogramma van New Design & Attitudes
Previous Next

In tussentijd vind je op ons Youtube kanaal video’s over onze studenten en ons onderwijs. Ook via Instagram en Facebook krijg je een inkijkje in de academie, hoe de studenten nu thuiswerken en digitaal onderwijs krijgen. Het is natuurlijk niet helemaal vergelijkbaar, maar het helpt je om een beeld te krijgen van de sfeer bij St. Joost School of Art & Design. We hopen je snel weer te ontmoeten in onze gebouwen.

Aanmelden

Jij wilt studeren bij St. Joost. Super leuk! We kijken ernaar uit je te snel te ontmoeten.