The real deal

Afstuderen

Tot slot moet je natuurlijk nog afstuderen! In je afstudeerjaar werk je aan een of meer eigen projecten en/of opdrachten, afhankelijk van de positie die je als fotograaf of filmmaker nastreeft. Je werkt samen met externe partners om je opdrachten en/of eigen projecten te verdiepen, te realiseren en te vertonen. Gaandeweg je afstuderen scherp je je identiteit als maker verder aan. Uiteindelijk laat je tijdens de eindexamenexpositie op een overtuigende manier zien wie jij als fotograaf en/of filmmaker bent en waar je kracht ligt.

 

Dwight Fagbamila voor zijn eindexamenfilm Babatunde
Afstudeerders Fotografie & Film – lichting 2019

Afstudeerders Photography, Film & the Digital – lichting 2019

Ieder jaar creëren de afstudeerders een eigen campagne om hun afstudeerwerk te promoten. In 2018-2019 deden ze dit beiden met een eigen campagne: De Club & De Eigenheimers.

De Club – Fotografie lichting 2019

DE CLUB – Fotografie lichting 2019

Ieder jaar vindt er een eindexamenexpositie plaats op St.Joost te Breda. Dit jaar zijn wij vijftien jonge fotografen aan de beurt! Samen vormen wij DE CLUB. Een exclusieve sociëteit waar ook jij bij kunt horen. Tijdens het afstudeerjaar werkten wij keihard aan onze individuele afstudeerprojecten. Tijdens de eindexamenexpositie was er een rijkdom aan visuele uitingen te zien.

DE CLUB raakt met haar werk universele thema’s aan zoals inclusiviteit, exclusiviteit en diversiteit. Daarnaast heeft ieder vast clublid zijn eigen individuele thema en/of onderwerp waarmee hij iets vertelt over de wereld waarin we leven.

Kijk voor meer informatie op:
De ClubInstagram en Facebook

 

De Eigenheimers – Film lichting 2019

Wat een stelletje Eigenheimers! Een bijzonder en uniek geheel van negentien filmprojecten gemaakt door jonge enthousiaste filmmakers van AKV|St.Joost Breda, lichting 2019. Negentien verschillende makers met een eigen stijl. Documentaire en fictie komen samen.

"In vier jaar tijd ontwikkelden wij ons tot de makers die we nu zijn. Wij werkten het afgelopen jaar aan ons visitekaartje voor de buitenwereld. Een jaar met slapeloze nachten, momenten dat we het niet meer zagen zitten. Alles om de films te maken waar wij trots op zijn."

Kijk voor de socials op:
Facebook en Instagram

De Eigenheimers – Film lichting 2019

Bekijk het programma van de andere jaren: