Save the date: 7-16 oktober Graduation Show 2020

De gevolgen van het coronavirus zijn ook voor onze afstudeerders goed merkbaar. Zo kregen zij ineens online les en werkten zij vooral thuis aan hun eindexamenwerk. Gelukkig kunnen zij inmiddels - zij het onder gestelde beperkingen - weer gebruik maken van de werkplaatsen en andere faciliteiten op onze academie. De examens van onze bacheloropleidingen kunnen daarom toch nog voor de zomervakantie plaatsvinden. Direct na de zomervakantie volgen de examens van de masteropleidingen.

De Graduation Ceremony met de diplomering en de prijsuitreiking van de awards die beschikbaar gesteld worden door de gemeente Breda en 's-Hertogenbosch, vinden in aangepaste vorm plaats, na de zomervakantie.

(Tekst loopt door onder de afbeelding.)
©  Tea Ferrari en Luca Pupulin,

7-16 oktober Graduation Show 2020

Hybride vorm van tentoonstellen

Dit jaar is gekozen voor een hybride vorm van tentoonstellen: onze afstudeerders presenteren zich zowel via een online platform als op diverse locaties in Breda en 's‑Hertogenbosch (mits de richtlijnen van het RIVM het toestaan). Zo kunnen zij toch zichtbaar zijn voor een breed publiek. En het zorgt bovendien voor extra verbinding met lokale partners en het werkveld.

Op het online platform presenteren onze afstudeerders zich individueel en organiseren ze daarnaast ‘live only’ evenementen. Denk daarbij aan artist talks, TedTalks, radioprogramma's of webinars. Wat zij gaan brengen is voor ons ook nog een verrassing. We delen het programma en toegang tot het platform op deze website, zodra deze beschikbaar zijn!